Är det redan dags att lägga in midsommarsillen?

Ibland blir man överraskad. Till jul gjorde jag en polsk sill helt utan socker. Tyvärr var det bara jag i familjen som gillade den så den hamnade längsta bak i kylskåpet. Idag tänkte jag slänga den men tog en smakbit först – oh, så god den var, mild och smakrik. Jag åt en rejäl portion sill med kokt ägg och broccoli till lunch och nu flera timmar senare mår jag utmärkt och känner mig fortfarande mätt och nöjd. I de flesta sillrecept står det att man ska låta smakerna utvecklas i 2-3 dagar innan man äter den. Nu undrar jag om det i stället borde stå 2-3 månader.

Här är länken till receptet.

 

Lämna en kommentar

Under Övrigt, Fisk och skaldjur, Recept

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s